Natsitervehdyksen tehnyt pelaaja lähellä sopimusta Jaron kanssa – ”Emme hyväksy tekoa”

© Kuva: Getty Images

FF Jaro on päässyt yksimielisyyteen sopimuksen ehdoista kreikkalaisen Giorgios Katidisin kanssa. Katidis tuli tunnetuksi natsitervehdyksestään vuonna 2013, jonka jälkeen Kreikan jalkapalloliitto määräsi Katidisin elinikäiseen pelikieltoon Kreikan maajoukkueessa.

– Jaron seurajohto on tietoinen tapahtumasta, jonka Katidis aiheutti Kreikassa sopimattomalla tuuletuksellaan maalin jälkeen maaliskuussa 2013. Jaro ei hyväksy tekoa ja seuran perusarvoihin kuuluu toisten kunnioittaminen. Toisaalta seuran arvoihin kuuluu myös ihmisten tukeminen virheiden jälkeen, Jaron puheenjohtaja Harald Finne kertoi seuran nettisivuilla.

Katidis on Aris FC:n kasvatti ja hän debytoi edustusjoukkueessa jo 17-vuotiaana. Lisäksi 23-vuotiaalla Katidisilla on vyöllään lukuisia otteluita Kreikan nuorisomaajoukkueissa. Hän muun muuassa toimi alle 19-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina vuonna 2012 Kreikan hävitessä EM-finaalissa Espanjalle.

Katidis pelasi Italian Serie B:ssä kaudella 2013-2014 Novaran paidassa, kunnes siirtyi takaisin Kreikkaan Veria-nimiseen joukkueeseen. Katidis pelasi Kreikan liigaa myös Levadiakosin riveissä ja hänen edellinen seuransa oli Kreikan toiseksi korkeimman sarjatason Panegialios.

175-senttinen Katidis pystyy pelaamaan keskikentällä useassa roolissa, mutta useimmiten hänet on nähty hyökkäävänä keskikenttäpelaajana. Katidis saapuu Pietarsaareen perjantaina ja mikäli hän vastaa odotuksia, tehdään päätös sopimuksesta nopealla aikataululla.

– Katidis voi nostaa Jaron teknistä tasoa ja auttaa nostamaan Jaro takaisin liigaan. Jaro on aiemminkin auttanut pelaajia, jotka ovat tarvinneet tukea – ja loistavilla tuloksilla. Jarolla on tähän vaadittava ympäristö ja osaaminen, Finne sanoi.

Lähde: FF Jaro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.