Jose Mourinho kielsi Hull-tappion: ”Emme hävinneet – se päättyi 1-1”

© Kuva: Getty Images

Manchester United hävisi torstai-iltana Liigacupin välierien toisessa osaottelussa Hullille 2-1. ManU-manageri Jose Mourinhon mukaan ottelu päättyi kuitenkin tasapeliin.

ManU jatkoi tappiosta huolimatta yhteismaalein 3-2 Liigacupin finaaliin. Mourinho viittasi tasapelikommentillaan Hullin tekemään avausmaaliin, joka syntyi rangaistuspotkusta. Pilkku vihellettiin kieltämättä hieman heppoisesti, sillä Hullin pelaajat näyttivät tv-kuvissa törmäävän toisiinsa.

– Olen tyytyväinen. Mielestäni 17 ottelua ilman tappioita on mahtavaa. Me emme hävinneet. Se oli 1-1. Näin vain kaksi maalia. Näin Paul Pogban maalin ja heidän fantastisen maalin, Mourinho sanoi ottelun jälkeen.

– Peli oli totaalisesti meidän kontrollissa. Se oli juuri sellaista kuin halusimme pelin olevan. Sitten jotain tapahtui, joka avasi pelin ja peli aukesi, Mourinho totesi.

Mourinho kuitenkin ylisti myös vastustajaa.

– Mutta Marco Silva (Hullin manageri) tekee fantastista työtä ja he olivat todella hyvä joukkue molemmissa otteluissa. Olimme silti paras joukkue ja olisimme voineet tehdä enemmän maaleja ensimmäisessä ottelussa, Mourinho selitti.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.