Kuva: Brittilehti meni pahasti vipuun – Barcelonan ex-maaliruiskun outo siirto ei toteutunutkaan!

Brittilehti Daily Mail meni torstaina pahasti vipuun.

Barcelonan ex-maaliruisku Samuel Eto’o piteli Amkarin pelipaitaa kuvassa, jonka venäläisseura oli laittanut Twitter-tililleen (katso tästä). Amkar vielä hassutteli saatetekstillään luvaten, että lisätietoja aiheesta olisi tulossa. Daily Mail luuli, että Eto’o siirtyy Amkariin, mikä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Brittilehti kuvaili siirtoa outona.

Amkarin verkkosivujen uutinen paljastaa, että kamerunilaiskärki oli lounastamassa Amkarin joukkueen kanssa. Amkarin päävalmentaja Gadzhi Gadzhijev on kamerunilaisen hyvä ystävä. Eto’o pelasi Gadzhijevin alaisuudessa Venäjällä Anzhissa. Eto’o pelaa tällä hetkellä Turkissa Antalyasporissa, joka leireilee samassa paikassa Amkarin kanssa.

Ja mikä olikaan sen kuvassa numerolla 36 olevan pelipaidan tarina? Amkar lahjoitti seuran pelipaidan maaliskuussa 36 vuotta täyttävälle ystävälleen eli kyseessä oli ennenaikainen syntymäpäivälahja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.