Lähde: Chelsean supertähti kiukuttelee: ”Vihaan englantilaista jalkapalloa”

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsean maalitykki Diego Costa ei viihdy Englannissa.

Inhoan englantilaista jalkapalloa ja Englannin jalkapalloliittoa, Costan väitetään sanoneen The Sunin siteeraamien lähteiden mukaaan.

Costalla meni tällä viikolla sukset pahemman kerran ristiin Chelsea-valmentaja Antonio Conten ja seuran fysiikkavalmentajan kanssa. Muut Chelsea-pelaajat vaativat Costaa pyytämään anteeksi, sen jälkeen kun pelaaja riiteli valmentajiensa kanssa harjoituksissa.

Hyökkääjä jätettiin ulos Chelsean ottelusta Leicesteriä vastaan lauantaina. Conte perusteli maalitykkinsä puuttumista loukkaantumisella, ja sivuutti muut Costaa koskevat kysymykset.

Kiinalaisjoukkue Tianjin Quanjian teki Costasta tiettävästi yli 90 miljoonan euron tarjouksen, minkä lontoolaisseura hylkäsi. Costalle kiinalaisjoukkue olisi maksanut 35 miljoonaa euroa kaudessa ja lisäksi lähes kuusi miljoonaa euroa tervetuliaisrahana seuraan liittymisestä.

Costa viimeisin kommentti englantilaisesta jalkapallosta asettaa siirtokuviot perspektiiviin. Ilmeisesti Costa pelaisi mieluummin isolla rahalla Kiinan Superliigaa kuin jatkaisi nykyistä pestiään Chelseassa.

28-vuotiaan hyökkääjän sopimus Chelsean kanssa on voimassa vuoteen 2019 asti. Costa on julistanut monesti, että hän ei aio solmia jatkosopimusta Chelsean kanssa.

Lähde: The Sun


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!