ManU:n sensaatiotoppari mahdollisesta uudesta hankinnasta: ”Toivon, että saisin pelata hänen kanssaan”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitediin täksi kaudeksi tullut keskuspuolustaja Eric Bailly, 22, pelaisi mielellään Victor Lindelöfin kanssa. Benfican Ruotsalaistoppari on pitkään ollut siirtohuhujen kohteena.

Lindelöf, 22, on huhujen mukkaan liittymässä ManU-miehistöön tammikuun aikana. Se sopisi Baillylle, joka on tällä hetkellä Afrikan mestaruusturnauksessa edustamassa Norsunluurannikkoa.

– Toivon pelaavani hänen kanssan. Toivottavasti hän auttaa meitä. Hän on todella hyvä pelaaja. Hänellä on hyvät ominaisuudet ja varmasti pärjää hyvin, jos tulee meille, Bailly kertoi ruotsalaiselle Fotbollskanalenille.

United on pelannut viime aikoina vahvasti. Viimeinen tappio Valioliigassa tuli lokakuussa. Bailly myöntää, että peliajasta tulee kova kilpailu.

– Meillä on monia hyviä keskuspuolustajia – Chris Smalling, Marcos Rojo ja Phil Jones – mutta toivon, että saan pelata Lindelöfin kanssa.

– Minulla ei ole mitään takeita pelipaikastan, ja tiedän, että minun pitää olla hyvä, jos haluan pelata. Me kaikki taistelemme peliajasta. Se päivä, jos se tulee, meidän täytyy hyödyntää se mahdollisuus. Uskon, että pelaisimme hyvin yhteen (Lindelöfin kannsa), Bailly jatkoi.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.