Shefki Kuqi korosti valmennusryhmän roolitusta: ”Pitää olla vastuu tekemisestään”

© Kuva: Juha Tamminen
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

FC Interin päävalmentaja Shfeki Kuqi kertoi valmennusryhmästään seuran järjestämässä lehdistötilaisuudessa maanantaina. Kuqi on itse päässyt kokoamaan valmennusryhmänsä, ja tärkeintä uudessa valmennusryhmässä on roolitus.

Kuqin valmennusryhmään kuuluu Jani Meriläinen, jonka vastuulla on maalivahtivalmennus sekä joukkueenjohto, John Allen, joka valmentaa B-junioreita ja toimii edustusjoukkueen ja nuorten joukkueiden linkkinä. Lisäksi ryhmään kuuluvat apuvalmentaja Fabricio Piccareta, tekninen johtaja Vesa Mäki sekä fysioterapeutti Eduardo Rodriguez.

– Hyvät lähtökohdat. Olen saanut oikeat ihmiset tähän mukaan. Valmennusryhmässä on erilaisia näkemyksiä ja kokemuksia. Haluan antaa jokaiselle (valmennusryhmässä) oman roolin ja omat tehtävät, itse yritän olla enemmän taustalla, Kuqi kertoi.

Kuqi painotti roolituksen merkitysta ja sitä, että jokaisella on oma vastuualue.

– Ehkä aikaisemmin on ollut enemmän sitä, että yritetään tehdä kaikkea. Minulle tärkeintä on se, että kaikilla on nyt oma rooli, ja jos jokin menee pieleen, niin jollain on aina vastuu siitä tekemisestään.

– Jos jokin ei toimi, niin kyllä minä siitä sanon sitten, mutta toisaalta, jos ja kun jokin toimii, niin annan myös kiitosta, Kuqi jatkoi.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!