SJK:n paidassa nähdään ensi kaudella kaksi Hradeckya: ”Kemiat toimivat hyvin”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedotti perjantaina tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen Tomas Hradeckyn, 24, kanssa. Sopimus sisältää option kaudesta 2018.

– SJK on moderni seura, josta olen kuullut paljon hyvää. Kaikki on täällä Suomen parasta, lähtien olosuhteista ja valmennuksesta. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla että pääsen treenaamaan ja pelaamaan tässä joukkueessa, Hradecky kommentoi siirtoaan seuran nettisivuilla.

Hradecky pelasi viime kaudella Tshekin pääsarjajoukkue Bohemians 1905:ssa, mutta suurimmaksi osaksi aika meni seuran alle 21-vuotiaiden joukkueessa.

Ennen siirtoa Tshekin pääsarjaan, hän pelasi Veikkausliigaa RoPS:n ja IFK Mariehamnin riveissä. Pelejä Veikkausliigassa on kertynyt kolmella kaudella yhteensä 63 ja näissä on syntynyt viisi maalia. Hradecky on TPS:n kasvatti.

Tomasin pikkuveli Matej Hradecky, pelaa jo ennestään SJK:ssa. Kaksikon isoveli Lukas Hradecky on Suomen maajoukkueen maalivahti.

– Meillä kemiat toimivat hyvin yhteen (Matejn kanssa), joten uskoisin että kaikki menee sen suhteen hyvin, keskimmäinen Hradecky sanoi.

Lähd: SJK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.