Arsenal pelaa maanantai-iltana ensimmäisen kerran sitten viime viikon nöyryytyksen.

Joukkue hävisi keskiviikkona Bayern Münchenille Mestarien liigassa peräti 1-5. Nyt vastaan asettuu hieman erilainen joukkue, kun Arsenal matkaa Sutton Unitedin vieraaksi FA Cupin viidennellä kierroksella.

Englannin viidennellä sarjatasolla palloileva Sutton pelaa kotiottelunsa Gander Green Lanella, jossa on alustana tekonurmi, mikä huolettaa Arsenalin manageria Arsene Wengeriä.

– Ihanteellisesti haluaisimme pelata normaalilla kentällä, mutta maanantain alusta on jo hyväksytty. Tässä kilpailussa pitää selvitä siitä, mitä tulee eteen, ja meillä on edessämme tekonurmikenttä, Wenger kertoi Guardianille.

Arsenal on harjoitellut viime viikon harjoituskeskuksensa tekonurmella, mutta ranskalaismanagerin mukaan totuus kentästä selvinnee pelaajille vasta maanantaina.

– Se on erilainen kenttä kuin meidän. Olen kuullut, että he kastelevat sen aina ennen aloitusvihellystä, joten peli tulee olemaan paljon nopeampaa.

Tekonurmi ei ole ainoa asia, josta Wenger on huolissaan. Hän antaa kaiken kunnian Suttonille viidennelle kierrokselle pääsystä.

– Meidän pitää olla valmiina heidän innokkuuteensa ja suureen taistelutahtoonsa. Emme voi ajatella vain, että vastassa on alasarjajoukkue ja tulemme menemään jatkoon.