Barcelonan ja Real Madridin haastajan ongelma: ”Heiltä puuttuu huippuhyökkääjä”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Vahvaa kautta La Ligassa pelaava Real Sociedad tähyää Mestarien liigaan oikeuttaville paikoille.

Atletico Madrid pitää hallussa viimeistä Mestarien liigan paikkaan oikeuttavaa sijoitusta, mutta eroa Real Sociedadiin on enää piste.

Real Sociedad on neljässä edellisessä ottelussa voittanut kolmasti, mutta koki Villarrealille kotonaan 0-1-tappion. Viime perjantaina se palasi voittojen tielle aiheuttamalla Las Palmasille kauden toisen kotitappion ja on tiiviisti mukana taistossa himotuista Mestarien liigan paikoissa.

Real Sociedad isännöi tiistaina kauden yllättäjäjoukkue Eibaria. Eibar on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä, mutta niissä voitokkaissa otteluissa vastassa ei ole ollut kärkijoukkueita. Edellinen tasonmittaus kärkijoukkuetta vastaan päättyi 0-2-tappioon Sevillaa vastaan.

– Näin Realin pelin Las Palmasia vastaan ja kovasti tykkäsin siitä mitä minä näin. Real oli selkeästi parempi joukkue, joka pelasi monipuolista hyökkäyspeliä ja puolusti hyvin. Ainoa puute mikä siellä on, heiltä puuttuu huippuhyökkääjä, jolla monella kärkijoukkueella on. Sellainen kaveri, joka ratkoo pelejä. Erittäin hyvätasoinen joukkue, mutta puuttuu ratkaisija, pohtii valmentaja Ari Tiittanen Betsafen sivuilla.

Eibar on seitsemäntenä ja pelaa todella väkevää kautta. Pikkuisessa seurassa on löydetty toimiva formaatti.

– Eibar on kuin Vaasan Palloseura, ei mitään ilotulitusta, mutta pelaa tosin hyvin joukkueena. Heille ei ole helppoa tehdä maalia ja selvästi hyvä valmennus, joka on saanut myytyä pelaajille ajatuksen, että ei pärjätä kuin joukkuepelaamisella.

– Realia on syytetty siitä, että he pelaavat liian viihdyttävää jalkapalloa. Jos se nyt on mahdollista. Ne haluavat järjestää kotiyleisölle shown, mutta Eibar ei siihen suostu, Tiittanen toteaa.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!