Italian suurseuran omistaja heitti vettä myllyyn: ”Haluan Zlatan Ibrahimovicin”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovicin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen Manchester Unitedin kanssa, vaikkakin sopimukseen kuuluu optio myös seuraavasta kaudesta. Ibrahimovicin perässä on myös Serie A -seura Napoli.

ManU-manageri Jose Mourinho sanoi aiemmin, että ruotsalaistähti pelaa varmasti ensi kaudella vielä Unitedissa. Ibrahimovic taas ei ole vielä vahvistanut Mourinhon väitteitä. Ibrahimovicin agentti Mino Raiola sanoi aiemmin, että hänen suojattinsa on aina rakastanut Napolia.

Nyt vettä myllyyn oli heittänyt Napolin omistaja Aurelio De Laurentiis.

– En ole kateellinen mies, mutta haluaisin sen jättiläisen, joka nykyisin pelaa Manchester Unitedissa, De Laurentiis oli sanonut italialaiselle poliitikolle Walter Veltronille Calcio Mercaton mukaan.

Yksi asia, millä Napoli voi Ibrahimovicia houkutella Napoliin, on Mestarien liiga. Napoli on tällä hetkellä Serie A:ssa kolmantena ja kiinni Mestarien liigan karsintapaikassa, kun taas ManU on Valioliigassa vasta kuudes.