© Kuva: Getty Images

Real Madrid -tähti haluaakin jäädä seuraan: ”Mietin sitä paljon”

Real Madridissa vähälle peliajalle jäänyt ja siirtohuhujen kohteena pyörinyt James Rodriguez vahvisti AS:n haastattelussa haluavansa jäädä Madridiin.

James pelasi keskiviikkona Napolia vastaan Mestarien liigan ottelussa 75 minuuttia ja oli mukana rakentelemassa Karim Benzeman 1-1-tasoitusmaalia. Kolumbian A-maajoukkueen kantaviin voimiin kuuluva James on ollut viime kesästä asti siirtohuhujen kohteena.

Useat lähteet ovat pitäneet lähes varmana sitä, että James siirtyisi ensi kesänä pois Madridista, kun Fifan Real Madridille langettama siirtokielto päättyy. James kuitenkin oli toista mieltä Napoli-voiton jälkeen.

– Mietin sitä (siirtoa) paljon, mutta Real Madrid on seura, jossa olen aina halunnut pelata. Joten haluan viettää täällä vielä useita vuosia, James sanoi.

Yksi osatekijä Jamesin tulevaisuuden kannalta on Realin toisen keskikenttäpelaajan Iscon jatkosuunnitelmat. Isco on ollut myös huhujen mukaan lähtemässä pois ensi kesänä. Jos Isco lähtee, saattaa se avata Jamesille enemmän peliaikaa.