© Kuva: Getty Images

Seuralegendalta huikea twiittisarja Arsenalin tärkeästä vierasmaalista – tunneskaala laidasta laitaan

Arsenal teki tärkeän vierasmaalin Bayern Münchenin vieraana avauspuoliskolla. Seuralegenda Ian Wright osasi kuvata Arsenal-fanien tunnelmat salamannopealla twiittamisella.

Arsenalille vihellettiin rankkari puolen tunnin kohdalla, kun Robert Lewandowski yritti purkaa palloa, mutta Arsenal-toppari Laurent Koscielny ehti tulla väliin ja potku kohdistui häneen. Tässä vaiheessa Wright oli innoissaan. Katso twiitti alta, jos et näe, katso täältä.

Alexis Sanchez asteli pallon taakse, mutta hänen laukoma rankkari epäonnistui pahasti suunnaten melko keskelle maalia. Bayern-vahti Manuel Neuer ehti pallon eteen torjuen laukauksen eteensä. Silloin Wright twiittasi kyynelehtivän hymiön. Katso alta, jos et näe, katso täältä.

Pallo kimposi kuitenkin takaisin Sanchezille, joka yritti saman tien ampua pallon maaliin, mutta epäonnistui. Bayernin puolustus reagoi kuitenkin tilanteeseen sen verran hitaasti, että chileläiskärki ehti ottaa pallon haltuun ja sijoitti pallon maaliin. Nopeasti kääntyi myös Wrightin tunnelmat Twitterissä. Katso alta, jos et näe, katso täältä.

Bayern meni Arjen Robbenin upealla laukauksella johtoon 11. minuutilla. Ottelussa mentiin 1-1-tasalukemista tauolle.