Tunteet kuumenivat Englannin mestaruussarjan ottelussa – molemmat managerit lensivät ulos

© Kuva: Getty Images

Huddersfield ja Leeds kohtasivat Englannin mestaruussarjan ottelussa sunnuntaina. Ottelussa oli paljon panosta, sillä molemmat joukkueet kamppailevat Valioliigaan noususta. Huddersfield oli ennen ottelua viidentenä ja Leeds neljäntenä.

Ottelun lopussa panokset näkyivät. Kotijoukkue Huddersfieldin Michael Hefele ohjasi loppulukemat 2-1 ja tästä alkoivat hurjat juhlat Leedsin maalin takana. Juhliin liittyi myös joukkueen manageri David Wagner, joka ryntäsi koko kentän poikki kasan päällimmäiseksi.

Wagnerin teko ei varsinaisesti herättänyt hilpeyttä vastustajissa ja Leedsin manageri Garry Monk tönäisi kollegaansa tämän kävellessä takaisin vaihtopenkkiään kohti. Wagner kävi Monkin rinnuksiin kiinni ja tästä alkoi käsirysy, johon osallistuivat pelaajat ja osa joukkueiden henkilökuntaakin. Tilanteen seurauksena ottelun erotuomari passitti molemmat managerit katsomoon.

Yksikään pelaaja ei saanut tilanteessa ulosajoa, mutta keltaisia kortteja jaettiin kaksi molemmille joukkueille.

Huddersfield nousi voiton seurauksena ohi Leedsistä. Molemmat joukkueet ovat yhdellä neljästä pudotuspelipaikasta, joista yksi joukkue nousee Valioliigaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.