Viasatin asiantuntija Jose Mourinhon peluutuksesta: ”Alkaako takit olla tyhjät?”

© Kuva: Getty Images
Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester Unitedin valmentajavelho Jose Mourinho on satsannut tällä kaudella myös Englannin Cup-kilpailuihin, kun punaiset paholaiset eivät ole taistelleet kirkkaimman kärjen sijoituksissa Valioliigassa.

Liigacupin toisessa välieräottelussa Hullia vastaan Mourinho pelautti ykkösnyrkkiään ja avauksessa oli koko hänen tähtinippunsa Zlatan Ibrahimovicia myöden.

ManU ahersi 12 päivän sisällä neljä ottelua ja tietyille pelaajille kuormitus on ollut suurta. Nyt takana on kolme välipäivää edellisestä pelistä, kun edessä on reissu Leicesterin kotiluolaan.

– ManU:lla koko ajan samat jätkät pelaa, alkaako olemaan takit tyhjät? Jose on aika vähän vaihtanut miehistöään missään kilpailussa ja halunnut vaikeuksien takia näyttää, että pystyy voittamaan jotain. Osalla pelaajista mielestäni näkyy hieman, että alkaa olla takit tyhjät ja pitäisi lepoa saada, Mika Väyrynen pohtii Viasatsport.fin haastattelussa.

Komean uran maailmalla tehnyt ja nykyisin HIFK:n riveissä Veikkausliigaa pelaava Mika Väyrynen on tänään sunnuntaina Valioliiga-studiossa, kun Viasat Urheilu näyttää Leicester Cityn ja Manchester Unitedin välisen kamppailun suorana klo 17.30 alkavassa lähetyksessä.

 


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Serie A:n sunnuntai-illassa Bologna - AC Milan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!