Arsenalin juniorimyllyn läpikäynyt Ashley Colea naurattaa, kun hänen entinen seuransa konttaa.

Englannin maajoukkueessakin pelannut laitapuolustaja pelasi Arsenalissa vuosina 1998-2006, mutta kieltäytyi seuran tarjoamasta jatkosopimuksesta ja siirtyi paikallisvastustaja Chelseaan.

Chelsea tarjosi Colelle lähes puolet parempaa sopimusta taloudellisesti kuin Arsenal. Fanit eivät hyväksyneet Colen päätöstä, mutta mies sai viimeisen naurun, kun hän voitti Chelseassa muun muassa Mestarien liigan, kun taas Arsenal on ollut varsinkin Euroopan kentillä suurissa vaikeuksissa.

– Jos olen ihan rehellinen, niin kyllä minä yhä hieman tunnen hilpeyttä Arsenalia kohtaan. Minulla oli pitkä historia siellä ja tapa, miten lähdin oli ehkä hieman kyseenalainen, mutta myös se, miten he minua kohtelivat, Cole kertoi ITV:lle.

Cole myöntää, että olisi voinut hoitaa itsekin asiat paremmin.

– Ehkä voin syyttää siitä myös itseäni. Tein ehkä asioita väärällä tavalla. Mutta kun katson nyt taaksepäin, oli monia osapuolia, joita voin syyttää.

– Oli hienoa olla siellä. Ikävöin vanhoja pelaajia, mutta jatkoin matkaa ja voitin kaiken, mitä pystyin voittamaan. En voi sanoa katuvani päätöstäni, Cole jatkoi.

Lähde: Goal