FC Lahden kenraaliharjoitus meni nappiin – ”Voitto on aina voitto, mutta…”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti päihitti keskiviikkona Ykkösessä pelaavan Ekenäs IF:n 3-0 harjoitusottelussa. Kyseessä oli lahtelaisten viimeinen peli ennen Veikkausliigan alkua. Osumista kaksi merkattiin Santeri Hostikalle ja yksi EIF:n omaksi maaliksi.

Mukkulassa pelattu ottelu kulki pitkälti Lahden komennossa, mutta päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei ollut täysin tyytyväinen omiensa otteisiin voitosta huolimatta,

– Se oli sitten tämänlainen kenraali. Voitto on tietysti voitto, mutta tempo oli melko rauhallinen. Liigassa tempo tulee olemaan paljon kovempi. Liikuttelimme palloa ihan hyvin ja loimme maalipaikkoja. Ensimmäisen jakson aikana olisimme voineet johtaa paremmalla viimeistelyllä enemmänkin. Selvisimme myös ilman hätää pienestä notkahduksesta ja peli oli koko ajan kontrollissamme. Hyvä, että kaikki saivat minuutteja, Korkeakunnas summasi FC Lahden tiedotteessa.

Kahden maalin mies Hostikka ei myöskään ollut täysin tyytyväinen omaan peliinsä. Hän jakoi kiitosta joukkuekavereilleen hyvästä tarjoilusta, mutta manasi omaa viimeistelyään.

– Oma pelini oli ihan kohtalainen. Sain hyviä palloja linjan taakse ja pääsin monesti vetosektorille. Toisaalta minulla oli viisi maalipaikkaa ja tein vain kaksi maalia, joten olisi pitänyt tehdä enemmän. Jätetään ne hattutemput sitten liigaan, Hostikka vitsaili.

FC Lahden kausi Veikkausliigassa alkaa 5.4 vierasottelulla Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan.

Lähde: FC Lahti