FC Twenten suomalaislupaus himoaa debyyttiään Huuhkajissa: ”Se nähdään huomenna”

© Kuva: Pekka Mäntylä

FC Twenten 19-vuotias suomalaislupaus Fredrik Jensen liittyi A-maajoukkueen mukaan pari päivää sitten ja toivoo tekevänsä debyyttinsä miesten joukkueessa tiistaina Itävaltaa vastaan.

Jensenin mukaan hän tiesi, että kutsu on tulossa, jos hän vain jatkaa hyviä otteitaan Hollannin liigassa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut Twenten paidassa tällä kaudella 18 liigaottelussa, joista hänellä on saldona kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

– Onhan tää se unelma, että pääsee maajoukkueeseen. Eka kerta tulee aina olemaan spesiaali. Kiva olla täällä, sanoi Jensen HuuhkajaTV:n haastattelussa.

A-maajoukkueen kokeneempi kaarti on ottanut uuden tulokkaan hyvin vastaan.

– Tosi kiva ryhmä. Oon päässy tosi hyvin mukaan. Täällä on paljon kokeneita jätkiä, jotka on pelannu kauan maajoukkueessa. Saan neuvoja niiltä, että miten hommat toimii.

Jensen ei halua vain olla maajoukkueen mukana. Hän haluaa päästä tiistaina kentälle näyttämään taitonsa Itävaltaa vastaan.

– Totta kai haluan peliaikaa. Ekat minuutit maajoukkueessa olisi kiva saada. Se nähdään sitten huomenna pelissä, tuleeko niitä vai ei.

Nuorukainen tiedostaa tiistain vastustajan tason, mutta ei lähde etukäteen kumartelemaan kotijoukkueelle.

– Kova vastus kyseessä, mutta kyllä meillä on mahdollisuudet ja me lähdetään voittamaan se peli. Ollaan katottu palavereissa läpi klippejä Itävallasta, et mitkä on niitten heikkoudet ja vahvuudet. Luottavaisin mielin lähdetään peliin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.