Ilkka: Simo Valakarin lahjakas poika lähti SJK:sta – ”Kieltäytyi sopimuksesta”

© Kuva: Juha Tamminen

Ensin lähti isä ja nyt lähti lahjakas poika.

Simo Valakarin ja SJK:n menestyksekäs yhteistyö päättyi pari viikkoa sitten, kun SuomiFutis-sivusto kertoi ensimmäisenä Suomessa Valakarin potkuista (uutinen).

Valakarin lähdön jälkeen SJK-ovet ovat paukkuneet tiuhaan tahtiin: apuvalmentaja, joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja tekivät tilanteesta omat johtopäätöksensä ja päättivät seurata lojaaleina Valakarin esimerkkiä.

Sanomalehti Ilkka kertoo nyt, että SJK:n yksi lahjakkaimmista nuorista ja Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta edustava Onni Valakari ei voi enää harjoitella SJK Akatemian kanssa. Onni Valakari on Simo Valakarin 17-vuotias poika, joka esiintyi edukseen SJK:n miesten talven harjoituspeleissä sekä Suomen Cupissa.

– Isänä voin vahvistaa, että Onnille on sanottu, ettei hän voi enää osallistua Akatemian treeneihin, mutta muuten en voi asiaa kommentoida, Simo Valakari sanoo Ilkan haastattelussa.

Syynä on se, ettei Onni Valakarilla ole voimassa olevaa sopimusta SJK:n kanssa.

– Onni Valakari on kieltäytynyt tekemästä sopimusta, joten hän ei voi osallistua harjoituksiin, SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kommentoi.

Sarajärven mukaan Onni Valakarille on tarjottu sopimusta, mutta se ei ole kelvannut. Koska Valakari on alaikäinen pelaaja, sopimusasioista päättävät vanhemmat.

Alkuperäisen Ilkan jutun löydät täältä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!