Kovia kokenut valioliigapelaaja sai kutsun maajoukkueeseen: ”Se oli vain kaukainen unelma”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

West Bromwich Albionin Jake Livermore oli yksi yllätysnimi, jonka Englannin päävalmentaja Gareth Southgate kutsui maajoukkueen mukaan.

Livermore on mukana ryhmässä, joka kohtaa ensin keskiviikkona harjoitusottelussa Saksan ja sunnuntaina MM-karsinnassa Liettuan. Hänen edellinen ja toistaiseksi ainoa maaottelunsa oli Italiaa vastaan vuonna 2012, minkä jälkeen keskikenttäpelaajan elämässä on tapahtunut paljon.

West Bromin pelaajaa koeteltiin toden teolla, kun hänen poikansa tukehtui synnytyksessä tapahtuneiden virheiden takia. Pian perhetragedian jälkeen Livermore jäi kiinni kokaiinin käytöstä keväällä 2015.

Englannin jalkapalloliitto päätti kuitenkin, ettei se langeta Livermorelle pelikieltoa tapauksen taustoista johtuen.

27-vuotias Livermore päätti korjata uransa koettelemuksistaan huolimatta ja hän oli mukana nostamassa Hull Cityä Valioliigaan, mitä seurasi noin 12 miljoonan euron siirto West Bromwichiin.

Nyt hän haluaa tehdä itsensä ja maansa ylpeäksi.

– En olisi ikinä uskonut, että saisin mahdollisuuden edustaa maatani vielä uudestaan. Se oli vain kaukainen unelma. Mitä pitempään siinä menee, sitä vaikeammalta se vaikuttaa, kertoi Livermore BBC:lle.

Hänen mukaansa maajoukkuekutsu ei ollut käynyt hänellä mielessäkään.

– Halusin vain keskittyä seurajalkapalloon palaamiseen ja saada urani taas oikeille urille. Haluan kiittää ystäviäni, perhettäni ja heitä, jotka pysyivät rinnallani – jalkapalloliitto mukaan lukien.

Lähde: BBC, The Mirror

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliHuuhkajat saapui Turkkiin – yksi pelaaja poissa harjoituksista
Seuraava artikkeliBarcelonan tähtipelaaja myöntää: ”Isäni piti suostutella minut siirtymään tänne”