Lehti: Arsenalilla massiivinen kesäsiivous edessään – ovet paukkuvat molempiin suuntiin

© Kuva: Getty Images

Arsenalilla on edessään kiireinen kesä siirtomarkkinoilla, kertoo The Telegraph.

Lontoolaisjoukkueen managerin Arsene Wengerin jatko seurassa on yhä täysin auki, mutta Telegraphin mukaan ranskalaisvalmentaja suunnittelee jo massiivista muodonmuutosta ryhmälleen.

Arsenalin suureksi huoleksi on keväällä noussut tähtipelaajien Alexis Sanchezin ja Mesut Özilin oikuttelu sopimusneuvotteluissa. Kumpikaan ei ole vielä laittanut nimeään alle jatkopahviin ja molemmat ovat jatkuvasti yhdistettyinä Euroopan muihin suurseuroihin.

Myös varamaalivahti David Ospinan sekä laitapuolustajien Nacho Monrealin ja Kieran Gibbsin jatkaminen lontoolaisseurassa näyttää epävarmalta.

Wenger on jo pitkän aikaa hakenut uutta verta vasemman laitapuolustajan paikalle, jossa Monreal ja Gibbs operoivat. Yhtenä vaihtoehtona miesten korvaajaksi on nostettu Celticin Kieran Tierney. Arsenalin maalivahtiosastolle taas on huhuttu muun muassa Stoken Jack Butlandia, Leicesterin Kasper Schmeichelia sekä Sunderlandin Jordan Pickfordia.

Muita mahdollisia lähtijöitä ovat keskikenttäpelaajat Alex Oxlade-Chamberlain ja tällä kaudella Bournemouthissa lainalla oleva Jack Wilshere. Wenger on kertonut haluavansa pitää molemmat pelurit seurassa, mutta sekä Oxlade-Chamberlainin että Wilsheren sopimus on päättymässä tähän kauteen eikä kumpikaan ole vielä innostunut allekirjoittamaan uutta kontrahtia.

Telegraphin mukaan Arsenal pitää tarkasti silmällä Ranskan liigan maalitykkejä Alexandre Lacazettea ja Kylian Mbappea sekä Evertonin 10-paikalla pelaavaa Ross Barkleya.

Lacazetten nykyinen seura Lyon on jo vahvistanut, että se antaa tähtihyökkääjänsä lähteä ensi kesänä, mikäli sopiva tarjous tulee vastaan. Wenger kuuluu Mbappen lukuisiin ihailijoihin ja hän kertoi taannoin, että yritti tuoda nuorukaisen jo aiemmin tämän uralla Arsenaliin. Ranskalaismanageri vertasi AS Monacon 18-vuotiasta laituria Thierry Henryyn, joka kuuluu Arsenalin historian suurimpiin pelaajiin.

Ranskalaiskaksikon ja muiden edellämainittujen nimien tuominen Lontooseen vaatisi Arsenalilta isoja panostuksia, mutta se saattaa saada huomattavan avituksen siirtobudjettiinsa, mikäli Özil tai Sanchez jättää seuran ensi kesänä.

Lähde: The Telegraph


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!