Liverpool-legenda uskoo: ”Derbyvoitto ensi viikonloppuna siivittää meidät neljän parhaan joukkoon”

© Kuva: Getty Images

Liverpool isännöi ensi viikonloppuna paikallisvastustajaansa Evertonia Valioliigan lauantain kamppailussa.

Punapaidat ovat tällä hetkellä Valioliigan neljännellä sijalla, mutta kaksi peliä vähemmän pelannut Manchester United hönkii joukkueen niskaan vain neljän pisteen päässä.

Liverpoolin entinen walesilaishyökkääjä Ian Rush uskoo, että voitto Evertonista ensi viikonloppuna siivittäisi joukkueen lentoon loppukaudeksi.

– Olen varma, että Liverpoolin pelaajat haluavat näyttää ja pelata hyvin, kun he astelevat kentälle Evertonia vastaan. Heillä menee tällä hetkellä erittäin hyvin. Osa pelaajista oli viettämättä pientä taukoa Teneriffalla, joten he tulevat takaisin tuorein jaloin, sanoi Rush Liverpoolin nettisivuilla.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen tällä kaudella ratkesi vasta lisäajalla, kun Sadio Mane iski Liverpoolin 1-0-voittomaalin ottelun 94. minuutilla.

Rush tietää itse varsin hyvin, miten otteluihin Evertonia vastaan tulee latautua. Hän teki urallaan 25 maalia Evertonin verkkoon pelatessaan Liverpoolissa. Hän uskoo, että kolme pistettä lauantain ottelusta voivat olla ratkaisevassa osassa ensi kauden Mestarien liigaan pääsemistä ajatellen.

– Siitä tule upea peli. Everton pärjää tällä hetkellä hyvin, mutta toivon, että Liverpool pystyy ottamaan voiton kotiyleisönsä tukemana. Neljän parhaan joukkoon pääseminen on yhä joukkueen päätavoite. Jos he voittavat lauantaina, uskon, että he pääsevät tavoitteeseensa.

Lähde: Liverpoolin nettisivut


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.