Manchester United kaavailee hurjaa kärkikaksikkoa!

© Kuva: Getty Images

TEAMtalkin mukaan Manchester United on valmis tarjoamaan Monacolle 62 miljoonaa euroa 18-vuotiaasta sensaatiopelaajasta Kylian Mbappesta.

Nuorukainen on tehnyt kymmeneen viime peliin jo 12 maalia. Koko kauden aikana hän on osunut nyt 19 kertaa.

Sivuston mukaan ManU haluaa ensi kaudeksi hurjan kärkikaksikon Mbappe-Antoine Griezmann. Mbappelta kysyttiin mielipidettä Unitedin kiinnostukseen.

– Olen pahoillani, mutta en seuraa, mitä brittilehdet kirjoittavat. Olen saanut paljon huomiota nyt, mutta yritän pysyä mahdollisimman viileänä, Mbappe sanoo.

– Herään joka aamu normaalisti ja menen harjoituksiin kuten kaikki muutkin. Yritän tehdä mahdollisimman paljon töitä, että olisin koko ajan parempi pelaaja. Juuri nyt moni asia tuntuu onnistuvan oikein hyvin.

Ranskalaisnuorukaista on jo verrattu lehdistössä legendaariseen Thierry Henryyn. Hän on saanut muutenkin osakseen hurjaa hehkutusta.

– En sanoisi, että se, mitä teen, on mitenkään erityislaatuista. Teen vain, mitä parhaiten osaan, eikä se ole erityislaatuista.

– Koko termi on kärsinyt inflaation, mielestäni erityislaatuiseksi voi kutsua pelaajaa, joka tekee kaudessa 60 maalia. Olen tehnyt viime aikoina ihan hyvin maaleja, mutta ei se nyt mitään supermahtavaa ole, Mbappe vähätteli huikeaa virettään.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.