Mehmet Hetemaj Shefik Kuqin kohtaamisesta: ”Annan kaikkeni häntä vastaan”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK ja FC Inter taistelevat Respect Suomen Cupin välieräpaikasta lauantaina Seinäjoella.

SJK on hallitseva cupmestari.

– Tämä on Suomen Cupin ottelu ja se on molemmille joukkueille tärkeä, koska voitolla alkaa olemaan jo todella lähellä finaalipaikka ja sitä kautta lyhyempi reitti tehdä kaudesta hyvä. Vielä kun finaali tullaan pelaamaan täällä Seinäjoella, niin itse haluaisin kokea Suomen Cupin voiton nimenomaan täällä, sanoo SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

Kun joukkueet viimeksi kohtasivat, peli oli todella kuuman tulinen.

– Heillä on valmentajana Shefki Kuqi, joka saa kyllä taatusti pelaajat syttymään sataprosenttisesti. Meidän pitää pystyä vastaamaan siihen ja olla parempi taktisesti sekä teknisesti, jotta saadaan ottelusta voitto. Hänen joukkuettaan vastaan on aina kiva pelata, sillä silloin pelataan ainakin tunteella, kuten pitääkin. Sydän jätetään sinne kentälle, kertoo Hetemaj.

Hetemaj kertoi myös suhteestaan kärkevään ja suorasanaiseen Kuqiin.

– Tunnen Shefkin todella hyvin, olemme hyviä ystäviä. Mutta kentällä annan kaikkeni häntä vastaan ja hän pyrkii tekemään kaiken minua sekä meitä vastaan. Se kuuluu tähän urheiluun. Ottelun jälkeen lyödään taas kättä päälle ja ollaan ystäviä. Sen kuuluu mennä niin ja mielestäni se on lajin hienous, Hetemaj sanoo.

(Lähteet: Veikkausliiga.com ja SJK:n nettisivut)


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.