Sevillan ranskalainen keskikenttäpelaaja Samir Nasri syyttää Leicester Cityn Jamie Vardya huijaamisesta joukkueiden välisessä Mestarien liigan kohtaamisessa tiistaina. Leicester voitti ottelun 2-0 ja jatkaa turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon yhteismaalein 3-2.

29-vuotias Nasri sai tiistain ottelussa toisen keltaisen korttinsa, kun peliä oli noin vartti jäljellä. Hän ja Vardy päätyivät kesken pelitilanteen tukkanuottasille ja saivat molemmat varoitukset toistensa päähän puskemisesta.

Nasrin mukaan Vardyn käytös sai erotuomari Daniele Orsaton reagoimaan tilanteeseen kortilla.

– Minusta hän on huijari. Jos hän olisi ulkomaalainen pelaaja, brittimedia syyttäisi häntä myös. He olivat voittamassa 2-0 ja menemässä jatkoon. Keskittyisi vain pelaamiseen, ranskalaispeluri sanoi lehdistötilaisuudessa.

Vardy vastasi Nasrin syytöksiin ja sanoi, ettei ole huijari eikä ole ikinä ollut. Myös Leicesterin edustaja painotti, että Vardy on erittäin ammattimainen siinä, missä muutkin joukkueen pelaajat.

Nasri ei ollut sulattaa tiistaista tuomiotaan ja hänet piti saattaa pois kentältä, missä meni yli kolme minuuttia.

– Hän onnistui siinä, mitä yrittikin. Luulin, että englantilaispelaajat olisivat kovempia. Hän on se, joka hyppi minun naamalleni. Haluaisin puhua hänen kanssaan, mutta täällä on liikaa kameroita ja turvamiehiä. Minun pitää myös miettiä ensi vuotta ja mahdollista pelikieltoa, Nasri jatkoi.

Lähde: BBC