Chelsea on kovaa vauhtia menossa Valioliigan mestaruuteen. Mestaruuskaudella voi olla myös huonot puolensa, nimittäin Real Madrid on erittäin kiinnostunut Chelsea-tähtien Eden Hazardin ja maalivahti Thibaut Courtois’n otteista.

Chelsean maalitykki Diego Costa esitti oman mielipiteensä siihen, jos Hazard ja Courtois lähtisivät kauden jälkeen Madridiin.

– Jos Real Madrid hankkii Hazardin ja Courtois’n, voi Chelsea-raukkaa, Costa sanoi El Partidazo de Cope -lehdelle.

Hazard on noussut tällä kaudella jälleen huipputasolle Valioliigassa pelattuaan viime kaudella selvästi alle tasonsa. Belgialaislaituri on iskenyt Valioliigassa tällä kaudella 11 maalia.

– Hazard on tyytyväinen täällä, mutta me kaikki tiedämme, että kun tuollainen seura koputtaa ovellesi, sitä täytyy harkita, Costa sanoi.

Real Madridin siirtopanna päättyy ensi kesänä, joten tiedossa on mitä luultavimmin isojakin siirtoja. Yksi selkeä kohde on ykkösmaalivahti. Real Madridin nykyinen maalivahti Keylor Navas, 30, ei ole tällä kaudella vakuuttanut.

– Real Madrid haluaa parhaat maalivahdit, ja Courtois on yksi heistä. Thibautilla on sopimus tänne, ja olisi sääli, jos hän lähtisi, Costa sanoi.

– Thibaut rakastaa Espanjaa, hänen perheensä asuu siellä. Hän on tyytyväinen täällä, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Costa jatkoi.

Lähde: football-espana.net