SJK tiedotti keskiviikkona tehneensä kolme uutta pelaajasopimusta. Riveihin liittyvät puolustajat Dani Hatakka ja Diego Bardanca sekä keskikenttäpelaaja Facundo Guichon.

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakionimiin kuulunut 22-vuotias Hatakka, siirtyy Seinäjoelle lainasopimuksella Norjan pääsarjaseura Brann Bergenistä. Lainasopimus kattaa koko kauden. Hatakka on pelannut Veikkausliigassa aiemmin FC Hongassa ja KuPS:ssa.

Espanjalainen 190-senttinen ja 23-vuotias keskuspuolustaja Bardanca, on tehnyt SJK:n kanssa 1+1-muotoa olevan pelaajasopimuksen ja hän siirtyy Espanjan kolmannen sarjatason Real Jaénin joukkueesta. Urallaan Bardanca on edustanut myös Levantea ja Real Valladolidia.

Uruguaylainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja tai laituri Guichon, 26, on tehnyt SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen. Guichonilla on pelejä Espanjan toisella sarjatasolla kasassa yli 60.

Guichon pelasi viime kaudella Alavesissa, joka nousi kauden päätteeksi La Ligaan. SJK:n päävalmentaja Sixten Boström oli tyytyväinen miesten otteisiin Espanjan leirillä.

– Nämä kaikki kolme pelaajaa osoittivat meidän leirillä, että heidän myötä joukkue vahvistuu. Jokainen heistä on vahvistus meidän joukkueeseen, Boström painotti seuran nettisivuilla.

SJK etsii vielä vahvistuksia joukkueeseen.

– Siirtoikkuna on kuitenkin auki ja skouttaamme vielä mahdollisia lisävahvistuksia, Boström myönsi.

Lähde: SJK