Vaikka Dortmund on suosikki – ”Benfica on paljon parempi kuin moni ymmärtää”

© Kuva: Getty Images

Ennakolta Mestarien liigan tämän viikon tasaisin pari kohtaa keskiviikkona Dortmundissa, kun paikallinen Borussia isännöi Benficaa.

Benfican yhden maalin johto ei ole käytännössä mitään. Dortmund pystyi tekemään kaiken Lissabonissa lähes nappiin – vain vierasmaali jäi puuttumaan. Itse asiassa, vierasmaalin joukkue olisi ansainnut, sillä yksistään Pierre-Emerick Aubameyang tuhri tukun maalipaikkoja missattua pilkkua myöten.

Dortmund on ehdoton suosikki voittamaan kotona ja menemään jatkoon. Mutta läpihuutojuttu peli ei tule olemaan, sillä Benfica on laatujoukkue ja aivan ansaitusti mukana kilpailun tässä vaiheessa.

– Tiedän, että Dortmund on kova kotonaan ja monen suosikki voittamaan ottelun. Mutta minä laittaisin rahani likoon Benfican puolesta. Joukkue on paljon parempi kuin moni ymmärtää. Siellä on taitoa, nopeutta ja kokemusta, Fulhamin maalivahti Jesse Joronen sanoo Betsafen sivuilla.

– Entinen joukkuekaverini Konstantinos Mitroglou on erinomainen hyökkääjä enkä ihmettelisi, jos hän olisi ottelun ratkaisija. Hänessä on juuri oikeaa potentiaalia tekemään isoissa otteluissa oikeita asioita.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.