Videoteknologia oli kaksi kertaa esillä, kun Espanja voitti tiistaina Ranskan 2-0 ystävyysottelussa Pariisissa.

Ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann viimeisteli ottelun ensiosuman, mutta stadionin ulkopuolella pakettiautossa päivystänyt videoavustaja viestitti päätuomarille, että maali tulee hylätä.

Hidastuksissa näkyi, kuinka Layvin Kurzawa oli juuri ja juuri ehtinyt paitsion puolelle, kun hän puski pallon Griezmannille. Maalin hylkäämisessä ja päätöksenteossa meni noin puoli minuuttia.

Toisen kerran videotuomari puuttui peliin Espanjan toisessa maalissa. Jordi Alba keskitti pallon Gerard Deulofeulle, joka jatkoi pelivälineen maaliin, mutta linjatuomari liputti tilanteen virheellisesti paitsioksi.

Videoavustava ilmoitti virheestä päätuomarille, joka hyväksyi Espanjan maalin ja näytti palloa keskiympyrään. Tuomareiden keskustelu tilanteesta kesti noin minuutin.

Espanjan ensimmäisessä maalissa videotuomarille ei ollut tarvetta. Ranskalaispuolustaja Laurent Koscielny rikkoi Deulofeuta rangaistusalueella, ja David Silvan pilkku vei vierasjoukkueen 1-0-johtoon.