Zlatanilta mattinykäs-kommentti: ”Sen jälkeen Valioliiga ei olisi enää jännittävä”

© Kuva: Getty Images

Manchester United oli yllättävissä vaikeuksissa Rostovin kanssa Eurooppa-liigassa, mutta kukisti lopulta vastustajansa ja selvisi kahdeksan parhaan joukkoon.

Zlatan Ibrahimovic myönsi ESPN:n mukaan, että vaikeaa oli.

– Ei ollut todellakaan helppoa. Heillä oli niin paljon puolustajia kentällä ja koko ajan alhaalla. Ja he ovat erittäin hyviä puolustamaan, Zlatan sanoi.

– Yritimme olla kärsivällisiä ja odottaa tilaisuutta, joka sitten tulikin. Pääasia, että selvisimme jatkoon, sanoi Juan Matan voittomaalin hienosti kantapäällä syöttänyt ruotsalaislegenda.

United kohtaa puolivälierässä belgialaisen Anderlechtin, voittamisen nälkä on kova. Zlatan laukoi asiasta varsin mystisen kommentin.

– Meillä on jäljellä Valioliiga ja Eurooppa-liiga. Ei olisi kivaa pudota Eurooppa-liigasta, koska sen jälkeen Valioliiga ei olisi enää yhtä jännittävä.

Valioliigassa ManU on kuudentena, eikä ole ensi kaudeksi eurokentille riittävillä sijoituksilla. Ero viimeistä Mestarien liigan paikkaa pitävään Liverpooliin on kuusi pistettä, tosin Unitedilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!