Huuhkaja-vahti Saksan cupin sankari – torjui joukkueensa rankkarikisassa finaaliin!

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky joutui tiukkaan paikkaan tiistaina, kun Eintracht Franfurtin Saksan cupin välieräottelu Borussia Mänchengladbachia vastaan meni rangaistuspotkukilpailuun.

Taleb Tawatha vei Frankfurtin johtoon jo vartin jälkeen, mutta sitten kotijoukkue Mönchengladbach otti ohjat. Tasoitus syntyi avausjakson lisäajalla. Laukaus lähti noin viidestä metristä, eikä Hradecky voinut sille mitään.

Toisella jaksolla Mönchengladbach oli hiukan hallitsevampi osapuoli, mutta mitään supervaarallisia tilanteita ei Hradeckyn maalilla nähty.

Maalittoman jatkoajan jälkeen mentiin huikeaan rangaistuspotkukilpailuun. Kuudella ensimmäisellä kierroksella kaikki rankkarit menivät komeasti maaliin, Hradeckyllä tai Sveitsin maajoukkueen ykkösmaalivahdilla Yann Sommerilla Mönchengladbachin maalilla ei ollut hienojen vetojen edessä juuri mahdollisuuksia.

Seitsemännellä yrityksellä Hradecky torjui upeasti tanskalaisen Andreas Christensenin vedon, mutta myös Sommer torjui Guillermo Varelan pilkun.

Heti perään Hradecky torjui Djibril Sow’n laukauksen, ja kun ruotsalainen Branimir Hrgota pisti sen jälkeen pallon maaliin, meni Hradeckyn Frankfurt finaaliin.

Vastustaja selviää keskiviikkona, kun Bayern München ja Borussia Dortmund pelaavat toisen välierän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.