Joel Pohjanpalo uskoo omiinsa: ”Leverkusenin pelaajamateriaali verrattavissa Bayerniin ja Dortmundiin!”

SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija Joel Pohjanpalo ruotii ”Jollen Danger Zonen” yllä näkyvässä videossa seurajoukkueensa Bayer Leverkusenin penkin alle mennyttä kautta.

– Meillä oli Leverkusenissa isot odotukset kauteen. Vahvistettiin joukkuetta, jotta tänä vuonna oltaisiin oikeasti kisaamassa Bundesliigan voitosta. Harmillisesti kausi on mennyt aika mönkään, Pohjanpalo myöntää suoraan.

Syyt heikkoihin suoritukseen ”Jolle” löytää joukkuepelistä.

– Ehkä joukkueena ei pelata enää niin hyvin kuin edellisinä vuosina, vaikka pelaajamateriaali on verrattavissa Bayern Müncheniin ja Dortmundiin.

Huuhkajat-kärjen usko omaan joukkueeseen on kuitenkin kova. Menestystä on jälleen luvassa – viimeistään muutosten kautta.

– Ensi vuonna moni asia tulee varmasti muuttumaan: pelaajat vaihtuvat ja todennäköisesti myös valmennustiimi. Sitten lähdetään uuteen nousuun Leverkusenin kanssa, Pohjanpalo kertoo luottavaisena.

Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa Joel Pohjanpalon pelipaidan nimikirjoituksella!

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

Comments are closed.