Manchester Unitedin managerin Jose Mourinhon mukaan Manchester Cityn Sergio Aguero otti kaiken irti Marouane Fellainin pääpuskusta.

Cityn ja Unitedin välistä paikallisottelua oli takana 84 minuuttia, kun Fellaini ensin kaatoi Agueron vapaapotkun arvoisesti ja heti perään puski argentiinalaishyökkääjää kasvoihin. Erotuomari Martin Atkinson ajoi Fellainin suoralla punaisella suihkuun. Belgian maajoukkuemies sai myös keltaisen kortin vain 19 sekuntia ennen ulosajoaan.

ManU joutui pelaamaan ottelun viimeiset minuutit yhden miehen vajaalla, mutta sinnitteli 0-0-tasapelin Cityn vieraana.

Mourinho myönsi, että Fellaini oli osasyyllinen ulosajoonsa, mutta sanoi, että Agueron reaktio auttoi Atkinsonia tekemään päätöksensä.

– En katsonut tilannetta televisiosta. Puhuin Marouanen kanssa ja hän on erittäin pettynyt. Hänen mielestään hän sai punaisen kortin, koska on Marouane Fellaini, kertoi Mourinho Sky Sportsille.

Portugalilaismanageri keskusteli tilanteesta myös erotuomarin kanssa.

– Puhuin Martinille siitä ja hänen mielestään se oli punaisen arvoinen. En nähnyt, mutta veikkaan, että kyseessä oli hieman punaista korttia ja hieman erittäin älykästä ja kokenutta argentiinalaispelaajaa, sanoi Mourinho viitateen Agueroon.