Borussia Dortmundin ja Monacon välinen Mestarien liigan puolivälierä jouduttiin siirtämään keskiviikolle, koska Dortmundin joukkueen bussin läheisyydessä tapahtui kolme räjähdystä. Dortmundin seurapomo Hans-Joachim Watzke otti tilanteeseen kantaa.

– Joukkue on shokissa. Meidän täytyy päästä tästä yli, mutta se ei tule olemaan helppoa pelaajille, Watzke sanoi Sky Sportsin mukaan.

Bussin läheisyydessä tapahtui Dortmundin poliisin mukaan kolme räjähdystä, joiden voimasta joukkueen bussista rikkoutui ikkunoita. Lasinsirut vahingoittivat Dortmundin puolustaja Marc Bartraa, joka joutui sairaalahoitoon. Bartra ei ole viimeisten mediatietojen mukaan loukkaantunut vakavammin.

– Borussia Dortmund on erityisen vahva erityisissä tilanteissa. Jokainen varmasti lähentyy entisestään ja olen varma, että joukkue tuntee sen, Watzke totesi.

Ottelu siirrettiin keskiviikolle ja peli alkaa Suomen aikaa kello 19.45.