Real Madridin hyökkääjä Alvaro Morata on ollut siirohuhujen kohteena tällä kaudella. Morata ei ota stressiä huhuista.

Espanjalaishyökkääjä siirtyi Juventuksesta takaisin Real Madridiin täksi kaudeksi, mutta peliaika on jäänyt silti melko vähäiseksi. Se on entisestään nostattanut huhuja.

Chelsean manageri Antonio Conte on ollut kiinnostunut Moratasta, jota on mediassa kaavailtu Diego Costan tilalle, mikäli Costa aikoo lähteä rahan perässä Kiinaan. Morata ei kuitenkaan ole saanut puheluita Lontoosta.

– Jos Conte soittelee minulle jatkuvasti, hänellä on oltava minun vanha puhelinnumeroni, koska yksikään puhelu ei ole tullut minulle asti. Hän ei tule saamaan minun uutta numeroani, Morata sanoi AS:n mukaan.

Vaikka peliaika on jäänyt vähemmälle, Morata on silti iskenyt La Ligassa 12 maalia, jonka lisäksi verkko on heilunut Mestarien liigassa kolmesti. Espanjalaishyökkääjä sanoo olevansa tyytyväinen asemaansa Real Madridissa.

– Minulla on hyvä olla täällä ja se on tärkeintä. Teen maaleja, tunnen oloni tärkeäksi ja niin minun täytyy jatkaa. En voi ajatella seuraavaa kautta, kun meillä on edessämme tärkein ja vaikein osa kautta, Morata totesi.

Real Madridilla on melkoinen otteluruuhka edessään. Eilen, keskiviikkona, kaatui Leganes vieraskentällä, mutta jo lauantaina tulee vastaan Madridin derbyssä Atletico Madrid, joka tulee vieraaksi Santiago Bernabeulle. Pelit jatkuvat sen jälkeen jo seuraavana keskiviikkona, kun Real Madrid matkustaa Bayern Münchenin vieraaksi.

Lähde: Goal