Tähtihyökkääjä kertoi, miten Jose Mourinho inspiroi Internazionalen Mestarien liigan voittoon

© Kuva: Getty Images

Jose Mourinho johdatti Internazionalen sensaatiomaiseen triplamestaruuteen kaudella 2009-10. Milanolaisjoukkue nosti kannua Serie A:n, Coppa Italian ja Mestarien liigan voittajana.

Mestarijoukkueen avainpelaaja Samuel Eto’o kertoi Sky Italian haastattelussa, miten Mourinho motivoi pelaajiaan kauden isoimmassa ottelussa, Mestarien liigan finaalissa.

– Mourinho teki jotain, mitä moni ei olisi tehnyt. Hän puhui meille ennen peliä ja sanoi sen jälkeen: ”Nyt Samuel kertoo meille, miten me aiomme voittaa.” Olen hänelle siitä kiitollinen.

Inter voitti loppuottelussa Bayern Münchenin 2-0 Diego Militon maaleilla. Kyseessä oli seuran ensimmäinen Mestarin liigan voitto sitten vuoden 1972, jolloin turnausta kutsuttiin vielä Euroopan Cupiksi.

Kamerunilaishyökkääjän mukaan heidän oli voitettava finaali Interin faneille.

– Sanoin, että olen pelannut monissa finaaleissa, mutta tämä on se erityisin. Sanoin, että ”joko voitamme Mestarien liigan tai kuolemme yrittäessämme. Meidän on annettava kentällä kaikkemme, jotta voimme tuoda pokaalin kotiin. Onneksi kaikki meni hyvin.” Käännyin puheeni jälkeen ympäri ja näin Julio Cesarin itkevän.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.