Vaihdosta sisään ja voittomaali – KuPS:lla tuttu ja turvallinen sankari

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura otti kotiavauksessaan makoisan voiton FC Interistä maalein 2-1. Voitto oli kuopiolaisille kauden ensimmäinen.

KuPS meni kuskin paikalle puolen tunnin kohdalla. Maalitykki Gbolahan Salami puski pallon maaliin lähietäisyydeltä.

Inter nousi vielä ennen taukoa tasoihin. Pallo meni maaliin KuPS:n puolustaja Azubuike Egwuekwestä. KuPS:n Twitter-tilillä vihjailtiin, että tilanne olisi ollut paitsio. Inter-hyökkääjä Njazi Kuqi oli tilanteessa ilmeisesti paitsiossa. Vaikka Kuqi ei palloon koskenutkaan, saattoi hän silti vaikuttaa peliin.

Kuopiolaisten sankariksi nousi toisella puoliajalla vaihdosta sisään tullut virolaishyökkääjä Ats Purje. Solomon Duah tarjoili upean keskityksen ja Purje tikkasi pallon Henrik Moisanderin nenän edestä sisään. Virolaishyökkääjä ehti olla vain kuutisen minuuttia kentällä ennen kuin iski ottelun voittomaalin.

Purje siirtyi Kuopioon täksi kaudeksi pelattuaan kaksi kautta Virossa Nomme Kaljussa. Sitä ennen Purje ehti pelata Kuopiossa kolme kautta. Purje on pelannut Veikkausliigaa myös FC Interin paidassa vuosina 2008-2010.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.