Celtic todella lähellä historiallista temppua – järisyttävää ylivoimaa!

© Kuva: Getty Images

Celtic voitti torstaina Partickin vieraskentällä puhtaasti 5-0 ja jatkoi kovaa putkeaan Skotlannin Valioliigassa.

Celtic ei ole hävinnyt nimittäin yhtäkään ottelua koko kaudella. Celtic on jo varmistanut mestaruuden ja sillä on kautta jäljellä enää yksi ottelu. Viimeisessä ottelussa vastaan tulee kotikentällä Hearts FC.

Jos Celtic pystyy välttämään tappion viimeisessä ottelussa, tekee se todella kovan tempun. Silloin Celtic pelaisi koko kauden ilman yhtäkään tappiota. Celticin ylivoimaa korostaa se, että joukkue on kerännyt sarjassa tällä hetkellä 103 pistettä ja toisena oleva Aberdeen on saanut kasaan 73 pistettä.

Brendan Rodgers siirtyi Celticin peräsimeen täksi kaudeksi saatuaan potkut Liverpoolista kesken viime kauden. Jälki Skotlannissa on ollut ihailtavaa.

– Jos pelaat 38 ottelua kaudessa (ilman tappioita), on se aivan upea saavutus tänä aikana, jolloin me pelaamme, Rodgers sanoi BBC Skotlannille.

Voitto oli Celticille tämän kauden 33. ja luku nousee tasoihin Celtic-historian suurimpana voittomääränä. Viimeisessä ottelussa Celticillä on siis mahdollisuus nostaa tämän kauden joukkue myös voittotilastossa historiaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.