Chelsean manageri Antonio Conte ylisti maanantai-illan voitokkaan Watford-ottelun jälkeen estoitta yhden maalin tehnyttä Cesar Azpilicuetaa. Chelsea voitti ottelun lopulta 4-3.

Espanjalainen laitapuolustaja on tällä kaudella pelannut Conten alaisuudessa myös topparina ja nyt vuorossa oli laitapelaajan vuoro. Homma toimi Conten mukaan erinomaisesti.

– Tämä on ollut massiivinen kausi hänelle. ”Azpi” pelasi fantastisesti. On hienoa valmentaa, kun sinulla on tällaisia pelaajia. Jos pyytäisin häntä laittamaan hanskat käteen ja menemään maaliin, hän olisi valmis, Conte ylisti Goalin mukaan.

Azpilicueta viimeisteli Chelsean toisen maalin hieman ennen taukoa. Eden Hazard pelasi kulmapotkun espanjalaispuolustajalle rangaistusalueen ulkopuolelle, ja mies tälläsi sieltä pallon upeasti vasempaan alakulmaan.

– Hän on malliesimerkki nykyajan jalkapalloilijasta, joka pystyy pelaamaan eri rooleissa. Tänään hän oli laitapelaajana, teki maalin ja olisi voinut tehdä kaksi tai kolme. Hän on pelannut mahtavan kauden, Conte sanaili.