Chelsea varmisti Valioliigan mestaruuden – yllättävä ratkaisija!

© Kuva: Getty Images

Chelsea varmisti perjantaina Englannin Valioliigan mestaruuden.

West Bromwich harasi hienosti vastaan, mutta joutui taipumaan lopussa. 76. minuutilla tilanne oli vielä maaliton, siinä kohtaa Chelsean manageri Antonio Conte otti kentälle heikosti pelaneen Pedron tilalle belgialaisen Michy Batshuayin, jolla oli ennen tätä ottelua kauden aikana vain 110 minuuttia Valioliigaa takana.

23-vuotias belgi iski kuitenkin mestaruuden varmistaneen osuman vain kuusi minuuttia myöhemmin, hyvän syötön laidalta antoi puolustaja Cesar Azpilicueta. 1-0-voitolla Chelsea varmisti mestaruutensa jo hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä.

Chelsean ero kakkosena olevan Tottenhamiin on jo kymmenen pistettä, mutta Spursilla on enää kolme ottelua pelaamatta. Valioliigan voitto oli Chelsealle historian kuudes liigamestaruus.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!