Huippuvalmentajan lähtöaikeet saivat fanit buuaamaan – ”Minusta ei tuntunut väärältä, en ole palkkasoturi”

© Kuva: Getty Images

Sevillan päävalmentajalla Jorge Sampaolilla oli lauantaina erikoinen tilanne hoidettavana. Hän johdatti Sevillan kauden viimeisessä pelissä hienoon 5-0-voittoon Osasunasta, mutta osa faneista buuasille Sampaolille läpi ottelun.

Mielenosoituksen syy oli selvä. Sampaoli vahvisti aiemmin tällä viikolla aikeensa jättää Sevillan ja siirtyä Argentiinan maajoukkueen päävalmentajaksi. Vaihdos on enää vain Argentiinan jalkapalloliitosta ja Sevillasta kiinni.

Sampaoli puolusteli päätöstään lauantain ottelun jälkeen uhmakkaana. Hän sanoi, että Argentiina-pesti on ainoa, jonka vuoksi hän jättäisi Sevillan, jonka päävalmentajana hän on toiminut viime kesästä lähtien.

– Argentiinaan lähteminen ei riipu pelkästään minusta, se ei ole minusta kiinni. Argentiinan on selvitettävä sopimukseni Sevillan kanssa. En voi luoda painetta, jotta joku palkkaisi minut. Argentiinan jalkapalloliiton on noudatettava sopimuksessani olevia velvollisuuksia ja oikeuksia, sanoi Sampaoli lehdistötilaisuudessa.

Argentiinalaisvalmentaja syyttää mediaa vihamielisyyden lietsonnasta, joka on hänen mukaansa vaikuttanut Sevillan pelaamiseen loppukaudesta. Sampaoli on ollut yhdistettynä Argentiinan päävalmentajaksi jo pitkään.

– Minusta ei tuntunut väärältä kentällä. Jos he tökkivät minua, taistelun voittivat ne, jotka halusivat viheltää. En lähde täältä rahan perässä tai palkkasoturina. Lähden kotimaani maajoukkueeseen.

Lähde: Goal


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.