Jose Mourinho kuittaili kilpailijoille: ”Muut haluaisivat olla meidän asemassamme”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho uskoo, että ManU:n Valioliiga-kilpailijat olisivat ennemmin Unitedin tavoin Eurooppa-liigan finaalissa kuin taistelussa neljän parhaan joukkoon pääsystä.

Sunnuntaina ManU hävisi Tottenhamille sarjapelissä 1-2, mikä varmisti, etteivät Mourinho joukot voi päästä Valioliigan kautta Mestarien liigaan. Heidän ainoa mahdollisuutensa selviytyä seurajoukkuekilpailujen kruunun jalokiveen on voittaa Eurooppa-liigan finaalissa Ajax.

Mourinho piikitteli lehdistötilaisuudessa Unitedin kilpailijoita Manchester Cityä, Liverpoolia ja Arsenalia, jotka kilpailevat yhä Mestarien liigaan pääsystä Valioliigan kautta.

– Meille, Manchester Unitedille on tärkeämpää voittaa pokaaleja kuin yrittää päästä neljän parhaan joukkoon, sanoi Mourinho.

Portugalilaismanageri muistutti, että ManU hakee Ajaxia vastaan jo kauden kolmatta pokaaliaan, jos Community Shieldin voitto viime kesältä lasketaan mukaan.

– Jos voimme voittaa kolmannen pokaalimme, tai kuten te sanotte eli toisen pokaalin, niin se olisi meille mahtavaa, koska tiedämme, että se on iso tavoite. Tiedämme, että jos häviämme finaalin, emme pelaa Mestarien liigassa. Me tiedämme sen.

– Mutta me taistelemme mestaruuksista, ja varmasti muut joukkueet neljän parhaan joukossa haluaisivat olla meidän asemassamme.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.