Real Madridin James Rodriguezin on lähes koko kauden ajan huhuttu siirtyvän pois Madridista. Kolumbian maajoukkuetähti on taistellut peliajasta Realissa jo parin vuoden ajan, mutta on usein jäänyt vaihtomiehen rooliin.

Sunnuntaina 25-vuotias Rodriguez pelasi noin tunnin, kun Real nöyryytti Sevillaa La Ligassa numeroin 4-1. Vaihtoon kävellessään kolumbialaistähti huomioi koko Santiago Bernabeun yleisön taputtamalla ja vilkuttamalla Realin faneille, jotka vastasivat hänelle suurin kunnianosoituksin.

Monet näkivät Rodriguezin eleen merkkinä hänen lähdöstään, mutta hänen joukkuekaverinsa eivät ajattele asiasta samalla tavalla.

– Jamesin suosionosoitukset olivat mukavat. Koko stadion taputti hänelle. Hän on loistava pelaaja, enkä usko, että kyseessä olivat hyvästit, sanoi Nacho lehdistötilaisuudessa.

Myös Real Madridin maalivahti Keylor Navas komppasi Nachon näkemystä.

– Jamesilla on hänen sopimuksensa – ja kuten aina – hän työskentelee erittäin ammattimaisesti. Me rakastamme häntä ihmisenä ja ihailemme häntä pelaajana. Hän on motivoitunut ja aina valmiina pelaamaan.

Lähde: Goal