Juventus-valmentaja raivoissaan tähtipelaajalleen: ”Hänestä voisi tulla yksi parhaista!”

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Juventus voitti keskiviikkona vieraskentällä Monacon Mestarien liigan välierän ensimmäisessä osassa 2-0.

Ottelun molemmista maaleista vastasi Gonzalo Higuain, ja syöttäjänä kummassakin osumassa toimi Dani Alves. Molemmat saapuivat seuraan viime kesänä, ja varsinkin alkuaikoinaan vaikeuksista kärsinyt Alves sai keskiviikon ottelun jälkeen Juven päävalmentajalta Massimiliano Allegrilta isot kehut.

– Ei se ole mikään salaisuus, kyseessä oli vain sopeutuminen. Dani Alvesilla on ollut loukkaantumisten kanssa ongelmia, hänen on pitänyt oppia tuntemaan joukkuekaverinsa, uusi ympäristö ja taktiset systeemimme. Hänen syöttönsä kahteen maaliin olivat loistavia, hehkutti Allegri Mediaset Premiumille.

Myös Bosnian ja Hertsegovinan maajoukkuepelaaja Miralem Pjanic liittyi Juventukseen viime kesänä. Hän uurasti keskiviikon ottelussa Juven keskikentällä lähes täydet minuutit, mutta hänen esitykseensä Allegri ei todellakaan ollut tyytyväinen.

– Olen erittäin vihainen Pjanicille, sillä hänestä voisi tulla yksi kolmesta parhaasta keskikenttäpelaajasta koko maailmassa, mutta silloin tällöin, kun hänen syöttönsä menee pieleen, hän käyttäytyy kuin se olisi maailmanloppu. Hänen on pysyteltävä rauhallisena ja rentona, koska hänen potentiaalinsa tulee vain osittain esiin.

Allegrin mukaan Pjanicin rauhoittumisesta olisi hyötyä koko joukkueelle.

– Meillä on hieno kausi menossa. Jotta voimme tehdä siitä erityisen, meidän on oltava rauhallisia ja keskittyneitä.

Lähde: ESPN

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!