Marouane Fellainin ura Manchester Unitedissa on ollut yhtä vuoristorataa.

Belgian maajoukkuemies siirtyi Unitediin vuonna 2013 Evertonista noin 32 miljoonalla eurolla. Keskikentällä hieman kankeasti liikkuva Fellaini on joutunut aika ajoin fanien hampaisiin esityksiensä takia, mutta ManU:n managerit ovat luottaneet häneen, kuten Jose Mourinhokin tällä kaudella.

Portugalilaismanageri peluutti 29-vuotiasta Fellainia peräti 47 kertaa tällä kaudella. Belgialainen oli avauksessa myös keskiviikkona Eurooppa-liigan finaalissa, kun ManU kaatoi Ajaxin lukemin 2-0.

Entinen Evertonin peluri vakuutteleekin, että Mourinholla on täysi luotto häneen Manchester Unitedissa.

– Kun minusta tuntuu, että minuun luotetaan, olen valmis tekemään mitä vain, kertoi Fellaini hln.be-sivustolle Daily Mailin mukaan.

– Jos minun pitää murtaa jalkani hänen (Mourinhon) vuoksi, minä teen sen. Sellainen olen. Pelaan kivusta huolimatta.

Tammikuussa ManU käytti Fellainin sopimuksessa olleen option, joka pitää hänet seurassa vuoden 2018 kesään asti. Hänellä on kuitenkin toiveena pysytellä Manchesterissa vielä pidempäänkin.

– Olen nyt Manchester Unitedissa ja haluan pysyä täällä. Työskentelen joka päivä mahtavien pelaajien ja työntekijöiden kanssa hienossa seurassa. Olen onnellinen täällä ja pyrin antamaan kaikkeni tälle seuralle.