Valioliigan viime kauden mestarijoukkuetta Leicester Cityä odottaa mahdollisesti haasteellinen siirtoikkuna. Seura onnistui viime kesänä pitämään lähes kaikki avainpelaajansa riveissään N’Golo Kantea lukuun ottamatta, mutta tämän kauden heikon menestyksen uskotaan lisänneen tähtipelaajien lähtöhaluja roimasti.

Expressin mukaan ainakin Riyad Mahrez, Kasper Schmeichel ja Islam Slimani ovat siirtymässä muihin maisemiin.

Viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu algerialaistaituri Mahrez jäi monien yllätykseksi King Power Stadiumille, vaikka useat suurseurat olivat viime kesänä hänen perässään. Nyt Mahrezia pidetään kuitenkin lähtijöistä varmimpana.

26-vuotiaan perässä ovat huhujen mukaan olleet kansainväliset suurseurat PSG ja Barcelona, mutta myös Englannin Arsenal, Manchester City, Tottenham ja Liverpool ovat osoittaneet kiinnostuksensa Mahrezia kohtaan. Algerialaisen siirtohinnaksi arvioidaan noin 42 miljoonaa euroa.

Ykkösmaalivahti Schmeichelin perässä ovat maalivahtiongelmista kärsineet Liverpool ja Manchester City.

Mahrezin maanmies Slimani liittyi Leicesteriin vasta viime kesänä Sportingista, mutta myös hän on Expressin mukaan halukas lähtemään muualle siirtoikkunan auetessa.

Valioliigan hallitseva mestari saattaa parhaimmillaan tienata kesän siirtoajan aikana yli 120 miljoonaa puntaa pelaajamyynneistä, mutta siinä tapauksessa sillä on kova työ paikata lähtijöiden jättämät aukot.