Manchester City oli tyly isäntä Crystal Palacelle lauantaina Valioliigassa.

Palacella ei ollut kahta sanaa kentällä ja loppulukemat 5-0 jopa mairittelivat vierasjoukkuetta.

David Silva antoi pelille suunnan jo ottelun toisella minuutilla viemällä isännät johtoon. Tauolle mentiin ”vain” 1-0-lukemista, mutta varsinkin toisella puoliajalla kentällä oli vain yksi joukkue.

City-kapteeni Vincent Kompany teki kauden toisen maalinsa. Kevin de Bruyne lisäsi johtoa tunnin kohdalla katkaisten pitkäksi venyneen maalittoman putkensa samalla.

Raheem Sterling ja lisäajalla Nicolas Otamendi lisäsivät Cityn johtoa vielä.

Crystal Palacelle tappio oli jo kolmas peräkkäin, mutta sarjapaikka on vielä täysin omissa käsissä. Piste-eroa putoajan paikalle on kuusi pistettä, mutta Swansealla on mahdollisuus kuroa tuota eroa vielä lauantai-iltana pienemmäksi.

City vahvisti voiton myötä asemaansa neljän sakissa ja Mestarien liigaan oikeuttavilla paikoilla nousten kolmannelle sijalle tasapisteisiin Liverpoolin kanssa.