HIFK otti lauantaina kauden ensimmäisen voittonsa Veikkausliigassa, kun RoPS kaatui kotikentällä Mikael Forssellin maalilla 1-0. HIFK:n toiselle konkarille, Mika Väyryselle, ottelu oli myös tietyllä tapaa unohtumaton.

RoPS:n riveissä pelasi nimittäin 20-vuotias Anselmi Nurmela, joka tuli vaihdosta sisään ensimmäisellä puoliajalla Antti Okkosen tilalle.

Anselmi Nurmela on tietysti Suomen A-maajoukkueestakin tutun Mika Nurmelan poika. Väyrynen pelasi Mika Nurmelan kanssa yhdessä Hollannissa Heerenveenissä vuosina 2001-2003. Silloin mukana kentän laidalla oli jo myös 5-vuotias Anselmi Nurmela, jonka kanssa nykyään 35-vuotias Väyrynen potki palloa. Nyt miehet kohtasivat Veikkausliigan ottelussa.

– Olipa hauska vääntää eilen Anselmi Nurmelaa vastaan. Viimeksi pelattiin vastakkain 2001 Heerenveenissä käytäväfutista, kun herra oli 5-vuotias, Väyrynen kirjoitti Twitterissä.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Mika Väyrynen

@MikaVayrynen
Olipa hauska vääntää eilen Anselmi Nurmelaa vastaan. Viimeks pelattiin vastakkain 2001 Heerenveenissä käytäväfutista ku herra oli 5v.