Miksei uransa lopettava Francesco Totti pääse kentälle? Valmentaja: ”Olen pahoillani, mutta se on totuus”

© Kuva: Getty Images

AS Roma voitti sunnuntai-iltana vieraskentällä AC Milanin 4-1 Serie A:ssa.

Roomalaisten päävalmentaja Luciano Spalletti sai vakuuttavasta voitosta huolimatta lokaa niskaansa, kun hän ei vaihtanut kentälle legendapelaajaa Francesco Tottia, joka lopettaa uransa tähän kauteen.

Spalletti vastasi kysymyksiin Tottin peluuttamisesta ottelun lehdistötilaisuudessa.

– Pitää nähdä asian hyvät ja huonot puolet, niin se vain menee. On tärkeää jutella pelaajilleen päivittäin ja kertoa, mitä he ovat tehneet hyvin ja missä he voivat kehittyä. Totti? Kun hän pelaa viisi minuuttia, te sanotte, että tuhlaan hänen aikaansa, sanoi Spalletti Calciomercaton mukaan.

Seuralegenda Totti istui koko ottelun vaihtopenkillä. Hänen sijaansa kentälle pääsivät vaihdon puolelta Clement Grenier, Bruno Peres ja Stephan El Shaarawy, joka onnistui myös maalinteossa.

– El Shaarawy ansaitsi päästä kentälle. Hän pelasi hienon peli ja teki maalinkin. Viime vuonna Totti tuli vaihdosta kentälle muutamaksi minuutiksi, mutta kaipa te olette oikeassa… Teen päätökseni sen perusteella, mikä on parhaaksi AS Romalle. Taistelemme yhä sarjan toisesta sijasta ja meidän on tehtävä kaikkemme kauden loppuun asti. Olen pahoillani, mutta se on totuus.

Roma on Serie A:n kakkosena, kun kolme kierrosta on vielä pelaamatta. Juventus on sarjakärki seitsemän pisteen erolla ja Napoli on kolmantena, yhden pisteen roomalaisia perässä. Romalla on vielä jäljellä ottelut Juventusta, Chievoa ja Genoaa vastaan.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille