Tottenhamin Mauricio Pochettino: ”Emme kilpaile hankinnoista muiden huippuseurojen kanssa

© Kuva: Getty Images

Tottenham Hotspurin manageri Mauricio Pochettino myöntää, ettei hänen seurallaan ole aikomustakaan kisailla kesän siirtomarkkinoilla Valioliigan rikkaampien joukkueiden kanssa.

Pochettinon Tottenham varmisti jo toisena vuonna peräkkäin suoran pääsyn seuraavan kauden Mestarien liigaan. Vakuuttavasti pelannut Spurs on jättänyt varjoonsa menestyjäseurat Manchester Unitedin, Arsenalin, Liverpoolin ja Manchester Cityn.

Kaikilla yllämainituilla seuroilla on kuitenkin enemmän pelimerkkejä kesän siirtoikkunaa varten. Tottenham ei pysty kilpailemaan siirtosummien tai palkkapyyntöjen kanssa muiden huippujoukkueiden kanssa.

– Aina puhutaan, että kun Tottenham on Mestarien liigassa, siitä tulee houkuttelevampi vaihtoehto, mutta sen jälkeen kyse on on puhtaasti rahasta, kun puhutaan huippupelaajista, sanoi Pochettino lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on uskomattomat fasiliteetit, mutta jos joku on valmis maksamaan tuplapalkan, miten sellaisen pelaajan voi taivutella? Emme voi valehdella teille. Tämä on totuus.

Pochettino ottaa unelmahankinnan esimerkiksi seuran kultakimpaleen Dele Allin, joka siirtyi Tottenhamiin MK Donsista 19-vuotiaana.

– Tarvitaan nuoria pelaajia, kuten Dele Alli, joka valtsi mieluummin meidät kuin jonkun muun seuran. Me otimme ison riskin Dele Allin kanssa ja nyt hän on suuri pelaaja, yksi tärkeimmistä Englannissa. Mutta kuka otti sen riskin? Me.

Lähde: ESPN


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.