Antoine Griezmann vahvisti jatkosuunnitelmansa: ”Se olisi ollut likainen temppu”

© Kuva: Getty Images

Atletico Madridin tähtipelaaja Antoine Griezmann on jäämässä seuraan. Siirtohuhujen kohteena ollut Griezmann vahvisti, että aikoo pelata myös ensi kaudella Atleticossa.

Griezmannin perässä on ollut vahvimmin Manchester United, joka kuitenkin vetäytyi siirron tavoittelusta, kun Atleticolle määrätty siirtokielto pysyi voimassa kesän ajan. Atletico ei voi tehdä hankintoja kesän aikana.

– Lähteminen seurasta, kun he eivät voi tehdä hankintoja, olisi ollut likainen temppu seuralle, joka on antanut minulle itseluottamuksen, ja joka on antanut minun olla se pelaaja, joka minä olen tänä päivänä, Griezmann kertoi Ruotsille hävityn ottelun jälkeen Canal plussalle.

Atleticon kannalta ensi kausi tulee olemaan haasteellinen, kun joukkuetta ei voida vahvistaa kesän aikana. Katseet Atleticossa onkin suunnattu jo ensi tammikuun siirtoikkunaan.

– Puhuttuani neuvonantajani, valmentajani ja kapteenien kanssa, päätin jäädä (Atleticoon). Meidän täytyy odottaa joulukuuhun saakka ja katsoa sitten, jos voimme tuoda muutaman pelaajan joukkueeseen, Griezmann puhui.

Lähde: getfootballnewsfrance.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.